Avrupa’nın dijital dönüşümü için stratejik ortaklık






Avrupanın Dijital Dönüşümü İçin Stratejik İş Birliği


Avrupanın Dijital Dönüşümü İçin Stratejik İş Birliği

Almanya merkezli teknoloji şirketi KOBIL, Avrupa’nın dijital dönüşümüne destek olmak amacıyla uluslararası yönetim danışmanlığı şirketi Deloitte ile iş birliği yapıyor. Bu iş birliği ile Almanya ve Avrupa genelinde güçlü ekosistemler oluşturulması ve yerel yönetimlerin dijital katılımının teşvik edilmesi hedeflenmektedir. KOBIL, Raiffeisen, DATEV, Alman Federal Meclisi gibi önemli kurumlara teknoloji çözümleri sunmaktadır ve Deloitte iş birliği ile bu çözümleri daha da ileriye taşımayı amaçlamaktadır.

İş Birliği ile Dijital Dönüşüm Hedefleniyor

KOBIL Kurucu ve CEO’su İsmet Koyun, iş birliği hakkında yapılan değerlendirmede, “Avrupa’nın dijital dönüşüm sürecinde etkili bir iş birliği gerçekleştiriyoruz. Deloitte’un uluslararası yönetim danışmanlığıyla, şehirlerin ve toplumun dijitalleşme sürecini güvenli bir teknolojik altyapıyla desteklemeyi amaçlıyoruz. KOBIL olarak teknoloji bilgi birikimimizi, Deloitte’un sektör deneyimiyle birleştirerek güvenli SuperApp platformunu geliştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yerel Yönetimlere Dijital Çözümler

Deloitte iş birliği ile, KOBIL yerel yönetimlerin dijital dönüşüm sürecini güçlendirmeyi hedefliyor. Dijital kimlik ve mobil güvenlik çözümleriyle Avrupa’nın dijital egemenliğine katkıda bulunmayı amaçlayan şirketler, kullanıcılarına güvenli ve kullanıcı dostu çözümler sunmayı planlamaktadır. KOBIL’in güvenli SuperApp teknolojisi ve Deloitte’un stratejik planlama ve destek hizmetleriyle, dijital dönüşüm sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesi amaçlanmaktadır.

SuperApp’lerde Yeni İş Fırsatları

KOBIL CEO’su İsmet Koyun, SuperApp’lerin yaygınlaşmasıyla yeni iş fırsatları ve kullanıcı dostu çözümler geliştirme hedeflerini belirtti. Şirket olarak bugüne kadar 60 milyon euro yatırım yaptıklarını ve Avrupa’da önemli bir konum elde ettiklerini vurgulayan Koyun, ileriye yönelik büyüme stratejilerine Ar-Ge ve yeni iş birlikleri odaklı devam ettiklerini ifade etti.


Related Posts

Bilim insanlarının izlediği bu dört asteroitin Dünya’ya çarpma olasılığı var mı?

Asteroitleri muhtemelen sadece bilimkurgu filmi izlerken veya haberlerde Dünya’ya çarpabileceği söylendiğinde düşünüyoruz. Ancak bazı kurum ve gözlemevlerinin onları sürekli izlemesinin bir nedeni var.

Polonyalı, Macar ve Hint astronotlar uzay yolculuklarına başladı

Polonya, Macaristan ve Hindistan vatandaşı üç astronot, ABD’nin en deneyimli astronotlarından Peggy Whitson ile Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) doğru yola çıktı.

Ticaret Bakanlığı duyurdu: Yetki belgesiz araç satanlara 72 milyon TL ceza

Ticaret Bakanlığı, bu yıl yetki belgesiz ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretinde bulunduğu tespit edilen 101 gerçek ve tüzel kişi hakkında yaklaşık 72 milyon lira idari para cezası uyguladı.

Nintendo Switch’e iOS yüklendi! Sonuç hüsran

Bir kişi iOS işletim sistemini Nintendo Switch’te çalıştırmayı denedi.

Beyin hayal ile gerçek arasındaki farkı böyle anlıyormuş

İnsan beyni, hayal ile gerçeği ayırt etme konusunda şaşırtıcı derecede basit bir mekanizmaya sahip olabilir. Neuron dergisinde 5 Haziran’da yayımlanan bir çalışmaya göre, beynin belirli bir bölgesindeki aktivite düzeyleri, bir şeyin gerçek olup olmadığını düşünmemizi sağlıyor — bunu gerçekten görüp görmediğimizden bağımsız olarak.

Sessiz Devrim Paralimpik Yolculuk Konferansı Adana’da gerçekleşti

Adana’da “Sessiz Devrim Paralimpik Yolculuk Konferansı” vali Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla gerçekleşti. Engellerin bedenlerde değil, zihinlerde ve gönüllerde olduğunu ifade eden Köşger, “Zihninizdeki, gönlünüzdeki engeli kaldırdığınız zaman dünyada erişemeyeceğiniz başarı yok.” dedi.